Despre noi

TestCentral oferă de peste zece ani cele mai bune instrumente destinate evaluării performante în psihologie. Obiectivul nostru este de a proteja, creşte şi promova instrumentele importante pentru psihologie.

TestCentral este la acest moment cel mai mare editor de test psihologic din România, ale cărui servicii și instrumente sunt utilizate de peste 3000 de psihologi și de peste 2000 de organizații.

Bine ai venit!

Te rugăm să îți iei câteva momente pentru a face o plimbare prin încăperile virtuale ale TestCentral. În cazul în care simți că te rătăcești folosește support@testcentral.ro, fie 021 230 45 99 ca să ajungi la destinația propusă.

pemeserie.ro este o platformă online de testare psihologică în vederea orientării în carieră, adresată adolescentilor și tinerilor peste 14 ani. Cunoști o persoană sau ai un client care își pune aceste întrebări:
Ești un elev care vrea să afle acum ce își dorește să fie când va fi mare?
Ești la liceu și vrei să știi care este cea mai tare meserie la care ai fi bun?
Ești deja student dar încă nu te-ai prins dacă asta este ceea ce vrei cu adevărat să faci în viață?
Muncești deja, dar când ajungi la job simți că nu ești în locul potrivit? 

 

Intră pemeserie.ro și folosește informațiile ca să îl/o ajuți în consiliere!

International Test Comission - new President Elect

11/07/2014

Suntem foarte bucurosi sa iti putem transmite o veste incantatoare!

Ei bine, colegul nostru de breasla, Dragos Iliescu, membru fondator si fost Managing Partner al TestCentral, a fost desemnat Presedinte Electiv al prestigioasei International Test Comission, in cadrul intalnirii de la San Sebastian (2-5 iulie 2014).

Află mai mult

TEDx și TestCentral

21/03/2014

Vrem să te bucuri alături de noi .)
Avem o ocazie minunată de a-ți trimite o colecție idei grozave, care merită să fie date mai departe și de ce nu, chiar înfăptuite! Probabil că sună cunoscute aceste cuvinte și este de așteptat, pentru că TestCentral împărtășește misiunea TEDx Inspirăm idei! 

Află mai mult

CONSILIEREA ȘCOLARĂ ÎNTRE PROVOCĂRI ȘI PARADIGME

07/03/2014

CENTRUL JUDEȚEAN DE RESURSE ȘI DE ASISTENȚĂ EDUCAȚIONALĂ CONSTANȚA
 împreună cu UNIVERSITATEA „OVIDIUS” CONSTANȚA, FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ȘI ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI

VĂ invită la Conferința națională cu participare internațională ,,CONSILIEREA ȘCOLARĂ ÎNTRE PROVOCĂRI ȘI PARADIGME” (ediția a VI-a) ce va avea loc la Constanța, pe 30 și 31 mai 2014  

Află mai mult

Școala de vară COGNOSIS

11/07/2014

TestCentral este alături de Cognosis, sprijinind cel mai mare eveniment centrat pe dezoltare personală organizat de studenţi din domeniul psihologiei din România: proiectul SDV - Școala de Vară.

Află mai mult

Impotriva tendinței catre mediocritate

15/04/2014

Gasiti mai jos si atasat un comunicat al conducerii Asociatiei de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) referitor la initiativa nefericita a unor membri din conducerea Colegiului Psihologilor din Romania (COPSI) de a renunta la obligativitatea absolvirii unui program academic la nivel de Master pentru anumite trepte de certificare profesionala.

Află mai mult

Evaluarea psihologică

Cu rolul său de a fi un prim pas reflexiv, destinat perioadei de dinainte de a începe activitatea reală a oferirii de sfaturi și sprijin clienților, ghidul practic ”Evaluarea psihologică a întrebărilor clientului” abordează analitic și explicativ întregul domeniu al evaluării psihologice.

Află mai mult

MMSE-2 este aici ca să nu uiți că 80% din bolnavii de Alzheimer rămân nediagnosticați în România (Societatea Română Alzheimer)

15/04/2013

Cercetările arată că una din opt persoane peste vârsta de 55 ani suferă de boala Alzheimer. Odată ce este trecut pragul de 85 de ani, deja 50% dintre persoane au Alzheimer. Cu cât diagnosticul este realizat mai rapid, cu atât șansa de a păstrare a amintirilor crește. Include Mini Mental State Examination, Second Edition în evaluarea ta clinică și contribuie la optimizarea stării de sănătate națională.

Află mai mult

Ce profesie mi se potrivește? acces direct la testare psihologică!