Știri și evenimente

De ce nu este benefic perfecționismul și cum poate fi combătut?

30/06/2017

Având în vedere că, într-un fel sau altul, fiecare om are anumite defecte, iar comportamentul său poate beneficia de îmbunătățiri, putem spune că suntem cu toții imperfecți. Prin urmare, cum se face că atât de mulți oameni depun eforturi semnificative pentru a atinge perfecțiunea?

Află mai mult

Reduceri excesive precum temperaturile

20/06/2017

Aplicăm reduceri inspirate de valorile termometrului; în foarte puține cuvinte, reduceri excesiveeee!!!

Află mai mult

Concurs TestCentral - Câștigă acces gratuit la conferința APIO și la unul dintre ateliere!

26/04/2017

TestCentral împreună cu Asociația de Psihologie Industrial-Organizațională (APIO) organizează un concurs dedicat psihologilor sau celor pasionați de psihologie.

Premiul constă în accesul gratuit la unul dintre workshopurile organizate în cadrul conferinței APIO (4 - 6 mai, București, Hotel Marshal Garden Dorobanți), precum și acces la restul secțiunilor (Keynote speaker, State of Art, masa rotundă, prezentările orale ale participanților).

Tot ce trebuie să faceți este să completați datele de identificare solicitate și, bineînțeles, să bifați workshopul pentru care optați în cadrului formularului https://goo.gl/forms/jLnd2oMY6lxFh4qH2 .

Vor fi premiați 3 câștigători aleși prin extragerea cu random.org.

Cei care nu se regăsesc pe lista câștigătorilor, beneficiază de discount de peste 40% la înscriere (preţul biletului cu reducerea deja aplicată este de 50 RON per workshop, respectiv 250 RON pentru accesul la restul secțiunilor).

DEADLINE-UL pentru înscrierea la concurs este duminică, 30 aprilie 2017, ora 16:00.  

Află mai mult

Inventarul Ierarhic de Personalitate pentru Copii

08/03/2017

HiPIC este un chestionar axat pe evaluarea personalității și comportamentului copilului, în consacratul sistem Big Five. Testul se administrează părintelui, cadrului didactic sau tutorelui și include 144 de itemi. În componența HiPIC intră 23 scale: factorii (Stabilitate emoțională, Extraversie, Imaginație, Benevolență, Conștiinciozitate) și fațetele (Anxietate, Încredere în sine, Energie, Expresivitate, Optimisim, Timiditate, Creativitate, Intelect, Curiozitate, Altruism, Dominanță, Egocentrism, Complianță, Iritabilitate, Concentrare, Perseverență, Ordine, Motivare prin realizare). Se adresează perioadei de vârstă 6-13 ani, iar durata de administrare este de 30 de minute. Pentru mai multe detalii poți să consulți pagina testului aici.

Află mai mult

Sărbători fericite!

20/12/2016

Cineva a spus cândva că ziua de Crăciun este ziua care leagă laolaltă timpul întreg. Apoi îmi amintesc că altcineva a adăugat că ”nu există sezon mai binecuvântat ca cel care ne angajează într-o conspirație a dragostei” (Hamilton Wright Mabie). Eu m-am gândit doar că într-o zi voi găsi cuvintele potrivite și va fi simplu să scriu. Și așa a fost...

Află mai mult