Cine suntem?

TestCentral este o echipă tânără formată din profesioniști specializați în domeniul psihologiei, al sociologiei și al comunicării. Suntem foarte implicați în ceea ce facem și ne dorim ca fiecare pas pe care îl facem împreună să conducă către progresul și evoluția bunei practici în psihologia română. Vă asigurăm de tot sprijinul nostru în alinierea psihologiei române la standardele internaționale și vă susținem în creșterea nivelului profesional actual.


Mai jos veți găsi câteva descrieri creative despre fiecare membru al echipei TestCentral care sperăm că vă vor însenina ziua.

Însă, dincolo de mit și de legendă, dacă doriți să vă apropiați cu adevărat de realitatea TestCentral, probabil că cea mai bună metodă ar fi să răsfoiți cu atenție manualele testelor și instrumentelor din portofoliu. Acesta este punctul nostru central de interes, ce în concluzie poate fi explicat etimologic (test+central = pasiune pentru soluții de evaluare psihologică).

April Tureanu, M.A. Chief Editor

April aduce primăvara pentru TestCentral din anul 2006. Fie că sunt texte simple, itemi sau probleme mai delicate, intervenția ei le transformă în zâne bune, la care mai presară o nuanță de frumusețe abisală din garderoba sufletească proprie.

April nu se lasă niciodată învinsă de cuvinte, deși multe au încercat să-i pună bețe în roate. Ea va găsi întotdeauna soluția potrivită în limba română, deși în sinea ei și-ar dori de multe ori să se dueleze din partea Regatului Unit cu aceste cuvinte buclucașe.

Una dintre propozițiile pe care April le repetă des este: ”De ce în limba română îți trebuie atât de multe cuvinte ca să spui același lucru?!”. Mai puțin legat de activitatea profesională, April se poate lăuda cu un record personal la vărsarea conținuturilor recipientelor de pe birou. Nu vă speriați, totul se termină cu bine: tastatura atârnă pe balcon la uscat, iar noi avem deja o colecție de poze amuzante ale acestor momente.  

Daniela Iliescu, M.A. Chief Editor

Dana este partea de structură, organizare și elaborare a TestCentral încă din 2006. Contribuțiile Danei sunt întodeauna vizibile...în primul rând, pentru că datorită minuțiozității ei caracteristice observă cele mai mici detalii care pot face o schimbare în bine în demersurile TestCentral - fiul ei numește această calitate ”ochi de vultur”. În al doilea rând, pentru că literalmente imaginile pe care le vedeți pe site s-au născut din ceea de-a doua pasiune a Danei – fotografia.

În secret, noi credem despre Dana că ascunde pe undeva niște baterii speciale care o transformă în fiecare zi într-o super eroină. Asta, pentru că pe lângă dedicarea către profesionalism și excelență pentru activitățile TestCentral, Dana evoluează cu pasiune și devotament și ca trainer sportiv. Dana știe prea bine că urcarea treptelor către evoluție presupune un efort continuu și că acesta nu este doar unul mental, așadar sportul face parte din viața ei zi de zi. 

Camelia Ionescu, M.A. Marketing Specialist

Camelia scrie acum la persoana a III-a despre ea însăși și nu o deranjează câtuși de puțin. Poate pentru că dacă și-ar autoadministra MCMI-III, talerele scalelor inventarului ar înclina cel mai mult spre Narcisism. Cami sau Camelai cum îi spun anumiți colegi, s-a alăturat echipei TestCentral în august 2008, și de atunci presară câte puțin din ea în fiecare anunț și în fiecare promoție pe care v-o aduce la cunoștință. Se întreabă câteodată dacă exagerează cu condimentatul, însă uită repede pentru că vrea să facă prea multe lucruri deodată.

Ei, colegii îi asociază cu zâmbetul pe buze afirmația ”Se pare că eu mă ocup.” Iar ea chiar se ocupă, mai precis se PreOcupă.

Spre exemplu, preocupările ei personale se leagă de integrarea unui scor foarte ridicat la Openness to experience al NEO PI-R. Pentru TestCentral, este un fel de croitor al cuvintelor și imaginilor, pentru ca niște adevărate personalități (cum sunt instrumentele psihometrice) să apară prezentabil în viețile psihologilor.

Andreea Corbu, M.A. Sales Consultant

TestCentral nu ar fi la fel fără Andreea. Ea face parte din echipă încă din anul 2012 și de atunci continuă să răspândească câte puțin din farmecul ei sofisticat fiecărei activități pe care o întreprinde. Fie că își folosește vocea melodioasă într-o conversație telefonică oferindu-vă toate informațiile de care aveți nevoie, fie că vă vrăjește cu zâmbetul ei perfect științific la evenimente și conferințe, puteți să vă încredeți că pe Andreea o veți avea mereu aproape atunci când aveți nevoie de o clarificare sau de un sfat bun.

Andreea împarte pasiunea pentru teste cu devotamentul pentru fashion & style și cu loialitatea pentru gătitul unor dulciuri paradisiace. Aceasta Albă-ca-Zăpada a TestCentral primește deseori întrebarea: ”Ești la liceu?”. Nu vom divulga răspunsul, însă vă putem spune că Andreea este o perfecționistă care crede cu fermitate în formarea continuă.

Alexandra Lazăr, M.A. Sales Consultant

Alexandra este cel mai proaspăt membru al echipei. După ce o perioadă îndelungată a stat mai degrabă în penumbra TestCentral, providența a decis ca Alexandra să devină noul consultant în vânzări.

Fiindcă activitatea ei a fost mereu vecină a celor ce se desfășurau în cadrul TestCentral, Alexandra a crescut privind mereu cu ochi abili, judecând și cântărind cu măsură instrumentele psihometrice ce se perindau dinamic, dar și pe îndelete în cutiile lor comode către clienții nerăbdători. Ei bine, asta înseamnă că o puteți aborda cu extra-supliment-de-încredere. Rugați-o să vă povestească istorioare cu teste și chestionare pe covoare zburătoare portocalii, denumite Cargus, dar mai bine permiteți-i să vă orienteze în luarea deciziei de achiziție.