Alungă astenia de primăvară cu 30% la BFA, IST-L și SLTDI

28/02/2020

În perioada 1 - 8 Martie 2020 ai 30% la BFA, IST-L și SLTDI!

SPRING 2020 NL_800x600px.png

BFA

Big Five Adjectives permite măsurarea celor cinci dimensiuni principale și a celor zece subdimensiuni ale Big Five și este prevăzut și cu o scală care măsoară tendința de a furniza o imagine de sine dezirabilă.  Astfel cei cinci factori au fiecare câte două subscale: Extraversie (Dinamism și Dominanță), Amicalitate (Coordialitate și Cooperare), Conștiinciozitate (Meticulozitate și Perseverență), Stabilitate Emoțională (Controlul impulsurilor și al emoțiilor), Deschidere mentală (Deschidere spre cultură și Deschidere către experiențe) și Dezirabilitate sociala (scala de validare).

Află mai mult

IST

Intelligenz-Struktur-Test 2000 R este unicul instrument disponibil în România pentru evaluarea aptitudinilor cognitive având la bază Meta-modelul inteligenței. Prin varianta IST-L este disponibil acum și online.

Află mai mult

SL-TDI

(Singer-Loomis Type Deployment Inventory) are la bază postulatul care afirmă existența unei relații între modalitățile în care indivizii percep și înțeleg mediul lor înconjurător și modul în care ei se comportă. Această premisă, la fel ca și categoriile de stiluri cognitive, sunt derivate din teoria lui Carl G. Jung cu privire la tipurile psihologice.

Află mai mult