BML - unica marcă autohtonă înregistrată în evaluarea mnezică

20/07/2012

Românul preferă produsul românesc, pentru că produsul autohton este savuros, este ”eco” de la începuturi și șade și bine nevoilor românești... Alminteri, motiv mai bun nici că găseam ca să te bucurăm cu o veste. Pentru această vară deschide porțile odaiei de lucru ca să întâmpini cum se cuvine unica marcă autohtonă înregistrată în domeniul evaluării mnezice la copii și adolescenți!

Realizată strașnic după o rețetă tradițională românească, Bateria Memoriei de Lucru conține numai ingrediente proaspete și 100% naturale, care să-ți priască la îndeletnicirile de peste zi. Ușor de aplicat și înțeles, BML include 5 subteste care de care mai dichisite: Memoria cuvintelor, Memoria cifrelor, Memoria vizuală, Memoria ritmurilor și Memoria secvențelor.

BML este perfectă pentru orice gurmand al psihologiei clasice. Autorul său dl. profesor Aurel Clinciu, originar din Țara Bârsei, a pregătit cu iscusință instrumentul relevant pentru testarea memoriei de lucru pe plaiurile românești și l-a încununat cu o solidă susţinere teoretică, care răspunde întru totul standardelor actuale de construcţie pentru acest tip de teste. De-asta e musai să îl încerci iute.

Utilitatea BML se regăsește în psihologia școlară (verificări de rutină pentru surprinderea anumitor dificultăți de învățare), în psihologia dezvoltării (pentru depistarea anumitor anormalități și pentru inițierea unor măsuri de recuperare timpurie), în zona de clinică pediatrică, neuropsihologică și geriatrică, cât și în cercetarea psihologică (relaţiile dintre componenta verbală şi cea nonverbală din memorare şi învăţare). Dar despre aiste buchisești în prezentarea BML. 

În perioada 20.08-30.09.2012 poți achiziționa kitul BML cu 50 de administrări la un preț românesc: doar 900.14 RON!

Pachetul promoțional BML conține licența de utilizare a testului pe o perioadă nelimitată, manualul BML (1 buc), un set de 50 foi de răspuns extinse, un set de 50 foi de răspuns scurte, un set de 50 fișe de sinteză a răspunsurilor, setul de 6 cuburi (1 buc), placa de memorat, placa de lucru și setul de 16 plăcuțe (1 buc).

Pentru a intra în posesia acestuia este suficient să ne returnezi formularul de comandă de mai jos, semnat şi ştampilat, până la data de 30.09.2012, iar în cel mai scurt timp vei primi pachetul BML la preţul promoţional, la adresa menționată, fără nici un fel de cost adiţional.

Adresa paginii BML este: http://romania.testcentral.ro/ro/produse/teste-clinice/neuropsihologie-%C8%99i-aptitudini-cognitive/bml/

Prezentare scurta BML (PDF, 819 KB)
BML Prezentare.pps (PPS, 650 KB)