Informații utile privind situația actuală (II)

10/04/2020

Sperăm ca acest text să te găsească sănătos și în siguranță alături de cei dragi! Te rugăm să îți păstrezi răbdarea și speranța - lucrurile se vor îndrepta!

Mediul de lucru se modifică și vrem să te asigurăm de un sprijin la fel de dinamic. Pentru a atenua provocările și îngrijorările cu privire la utilizarea evaluărilor noastre, îți punem la dispoziție mai multe variante dintre care să poți alege dacă tu sau organizația din care faci parte vă confruntați cu o situație delicată din cauza epidemiei. În cazul în care ai nevoie de personalizarea soluției, te rugăm descrie-ne dificultățile cu care te confrunți și vom încerca să găsim împreună calea cea mai bună. 

Am făcut alte câteva modificări și reduceri, astfel încât să îți înlesnim desfășurarea la distanță a activității:

  • COMUTARE GRATUITĂ LA MEDIUL ONLINE. Dacă deții o licență clasică (creion-hârtie) activă, pentru un test care dispune și de variantă de aplicare online (ABCDM, DDDI, IST Modulul de bază, scorarea MAB-II, NEO-FFI, SDS, SLTDI, STAI-Y/C, STAXI, TOM), îți comutăm gratuit administrările rămase, astfel încât să le poți utiliza în regim de telepractică; folosește formularul de aici pentru a primi aplicările, fie scrie-ne la adresa [email protected], dacă îți este mai comod.
  • DEZVOLTĂM NOI VERSIUNI ONLINE. Lucrăm la variantele online ale celor mai îndrăgite teste care erau disponibile până acum doar în maniera clasică creion-hârtie. De fapt, ABAS-II va fi online încă de săptămâna viitoare și te vom ține la curent pe măsură ce ASRS, BASC-2 și CONNERS sunt și ele gata și de lucrul la distanță.
  • AM REDUS PREȚUL CURSURILOR ONLINE: până pe 15 Mai 2020, ai 15% la cursurile online CPI (25 credite CPR, acum 779 lei) și ECCA (15 credite CPR, acum 390 lei), iar competențele sunt la un click distanță.
  • AM REDUS PREȚUL APLICĂRILOR ONLINE: până pe 1 Mai 2020, achiziția oricărui cuantum de administrări online beneficiază de 15% reducere (discount cumulabil cu discountul de volum aplicat la emiterea proformei), necumulabil cu alte promoții în desfășurare).
  • AM REDUS PREȚUL NEO-PI-3: până pe 20 Aprilie 2020 (inclusiv), pentru măsurarea stabilității emoționale și a fațetelor asociate acesteia, testul are discount de 40% (promoția valabilă în limita stocurilor disponibile și necumulabilă cu alte promoții sau discounturi în desfășurare; prețul pornește de la 565 de lei pentru Starter's Kit Online).
În cele ce urmează redăm documente de utilitate pe care Colegiul Psihologilor din România (CPR) le-a publicat de la data când ți-am scris ultima oară:

Găsești aici resurse utile de la American Psychological Association (APA): sfaturi pentru lucrul de la distanță, posibile consecințe ale crizei financiare sau dificultățile asociate noului stil de viață impus de epidemie.


Echipa TestCentral îți transmite cele mai bune gânduri!
Ai grijă de tine și de cei dragi!