NEO-FFI Complet pentru Cabinet

01/04/2011

In perioada 01.04.2011-01.07.2011, te ajutam sa iti dotezi cabinetul cu o veritabila "trusa de prim ajutor". Pentru a beneficia de aceasta oferta este suficient sa detii un cabinet psihologic si sa completezi cat mai repede formularul de comanda atasat.
 

Ulterior, vei primi la adresa cabinetului pachetul promotional "NEO FFI Complet pentru Cabinet" la un pret mai mult decat promotional: 350 RON, taxe incluse. Acesta contine tot ce este necesar pentru a creste considerabil calitatea sedintelor tale de evaluare. Fie ca este screening, un diagnostic mai complex sau primul pas in autocunoastere in procesul de dezvoltare personala, localizarea cu ajutorul NEO FFI in sistemul Big Five iti va permite confirmarea sau infirmarea ipotezelor intr-un mod rapid si sigur. 

NEO FFI este versiunea scurta a celui mai popular instrument contemporan de evaluare a personalitatii: NEO Personality Inventory, Revised. Pentru mai multe detalii despre testul NEO Five-Factor Inventory te rugam sa vizitezi sectiunea respectiva din site-ul nostru.

Pachetul promotional "NEO FFI Complet pentru Cabinet" este disponibil la un cost integral de doar 350 RON si include:

  • licenta de utilizare a testului pe o perioada nelimitata de timp,
  • manualul de utilizare al NEO FFI,
  • 50 de administrari online cu generare de raport simplu,
  • 50 de administrari online cu generare de raport extins,
  • beneficiati ulterior de posibilitatea achizitiei de administrari online suplimentare la un pret special: de la 1.5 RON / raportul simplu si 3 RON / raportul extins.

*Oferta se adreseaza cabinetelor individuale de psihologie, in perioada 01.04.2011-01.07.2011, licentierea insa se face pe o perioada nelimitata de timp.

Ce este raportul simplu NEO-FFI?

Raportul simplu NEO FFI este profilul rezultat in urma administrarii testului NEO Five-Factor Inventory.

El cuprinde:

A. Rubrica de informatii despre persoana evaluata cu datele de identificare: numele, genul, varsta, ocupatia si cu datele raportului: numele specialistului care a administrat testul, data administrarii si data generarii raportului.
B. Scorurile obtinute la test pentru fiecare dintre cele cinci scale: scorurile brute, exprimarea acestora in scoruri T si centile, cat si reprezentarea lor grafica.
C. Raspunsurile date de participantul la testare pentru fiecare item.

Vizualizati aici un profil demonstrativ de forma raportului simplu.

Raport NEO FFI simplu (PDF, 267 KB)
Ce este raportul extins NEO-FFI?

Raportul extins NEO FFI este raportul interpretativ detaliat pe parcursul a 34 de pagini, rezultat in urma administrarii testului NEO Five-Factor Inventory, care spre deosebire de raportul simplu contine o interpretare mai fina a informatiilor obtinute prin intermediul completarii testului.

Alaturi de dimensiunile primare care constau in cei cinci mari factori de personalitate (Nevrotism, Extraversie, Deschidere, Agreabilitate si Constiinciozitate) sunt incluse si zece dimensiuni secundare. Acestea au fost izolate pe baza analizelor factoriale exploratorii realizate pe esantionul normativ romanesc in cadrul fiecarui factor din cei cinci mari factori de personalitate.

Astfel, pentru fiecare din cele cinci dimensiuni de baza au fost identificate cate doua scale secundare, dupa cum urmeaza:

- Nevrotism cu N1: Stima de sine negativa si N2: Emotionalitate negativa,
- Extraversie cu E1: Sociabilitate si E2: Activism,
- Deschidere cu O1: Curiozitate si O2: Flexibilitate mentala,
- Agreabilitate cu A1: Incredere vs. suspiciune si A2: Politete,
- Constiinciozitate cu C1: Productivitate si C2: Organizare.

Scopul acestui raport este acela de a furniza o imagine cat se poate de precisa despre trasaturile de personalitate ale persoanei evaluate, asistand-o pe aceasta sau pe specialist sa inteleaga propriul mod de functionare. In acelasi timp, chiar si acest tip de raport, desi este extins, trebuie considerat un suport de la care se pleaca in interpretarea rezultatelor persoanei fiind necesara corelarea informatiilor obtinute cu datele anamnestice si evaluarile anterioare.

El cuprinde:

1. Sectiunea "Date";
2. Sectiunea "Raport de Feedback catre Client";
3. Sectiunea "Raport Interpretativ Detaliat";
     a. Interpretari Verbale;
     b. Interpretari Corelative;
     c. Evolutia Scorurilor in Timp;
     d. Descriere Adjectivala;
4. Sectiunea "Interpretarea aplicata in organizatii";
     a. Dinamica Motivationala;
     b. Clustere Ocupationale;
     c. Competente Profesionale;
     d. Implicatiile privind Riscurile si Avantajele.

Vizualizati aici un profil demonstrativ de forma raportului extins.