Sărbători fericite!

20/12/2016

Cineva a spus cândva că ziua de Crăciun este ziua care leagă laolaltă timpul întreg. Apoi îmi amintesc că altcineva a adăugat că ”nu există sezon mai binecuvântat ca cel care ne angajează într-o conspirație a dragostei” (Hamilton Wright Mabie). Eu m-am gândit doar că într-o zi voi găsi cuvintele potrivite și va fi simplu să scriu. Și așa a fost...

banner_newsletter_sarbatori_2016.jpg

 

Cu convingerea că nu mai rămăsese nimic de spus, fiindcă îți transmiseserăm deja anul trecut cele mai bune urări, aș fi detestat să scriu doar pentru că o cere obiceiul. Într-o lume care prețuiește tot mai mult forma, aveam nevoie să îți trimit un mesaj personal, care să stea în picioare pentru ceea ce valorizăm ca echipă.

Care este definiția Crăciunului pentru tine? Nu știu și nu știm până nu ne spui (și chiar te îmbiem la mai multă comunicare directă). Căutând să aflăm același lucru și poate ușor influențați de profesia noastră, am realizat că nimic nu aduce cu adevărat un aport lumii, cât timp nu este încărcat de semnificație.

Așadar, cu cuvinte simple, îți mulțumim! Scriindu-ți ție, am învățat că sărbătorile de iarnă sunt prilejul de a-ți permite să aștepți inspirația, atât cât este necesar, pentru a ”comite” creativ fapte încărcate de propriul sens, împărtășind astfel unicitate. Iar, în ajunul sărbătorilor, urarea noastră se referă la redescoperirea răbdării de a include semnificația în aparentele mărunțișuri de peste zi. Ea face lucrurile să conteze... la cel mai înalt nivel.

La mulți ani și sărbători ca-n povești!

PS: În perioada 22.12.2016 -08.01.2017 nu vom fi la birou, însă ne revedem începând cu 9 Ianuarie 2017.