Dezvaluim secretul VocationalCentral

20/03/2013

Ai avut vreodata un secret? Stii tu, o taina bine ascunsa, intemnitata in adancul sufletului tau? Si nimeni si nimic nu te-ar fi putut convinge sa o impartasesti, fiindca nu stiai cum ar reactiona cei din jur? Probabil cunosti atunci sentimentul pe care il ai cand secretul tau preferat este dezvaluit.

Nu am insa timp de trac. O asemenea veste cum am pregatit pentru tine, merita strigata in gura mare si din minaretul TestCentral. In concluzie, imi dreg glasul digital si iti spun... 

Nu am insa timp de trac. O asemenea veste cum am pregatit pentru tine, merita strigata in gura mare si din minaretul TestCentral. In concluzie, imi dreg glasul digital si iti spun...

...despre platforma VocationalCentral, care permite accesul direct al oricarei persoane interesate (elev/student/adult in procesul reconversiei) la testarea psihologica in vederea orientarii profesionale. Persoanele mentionate vor completa direct testele si se vor prezenta la tine in cabinet cu profilurile obtinute. Asta inseamna ca ai mai mult timp pe care sa il dedici consilierii autentice si ca scapi de implicarea in procesul de achizitie a testelor respective.

VocationalCentral foloseste studiile stiintifice recente, astfel incat sa iti aduca aproape evaluarea intereselor vocationale, a personalitatii si a inteligentei. Astfel, in consilierea vocationala vei porni de la suportul obiectiv al consacratelor teste JVIS, BFQ si IST.

Acest serviciu este gratuit pentru tine, iar pe clientul tau il costa 10 EUR+TVA/test administrat. Ai trei beneficii de care poti profita prin intermediul acestei facilitati, dar cred ca ar fi mai bine sa le afli singur, mai degraba decat sa le descriu eu.

Asadar, gaseste atasata invitatia catre aceasta excelenta oportunitate.

Pentru ca experienta sa fie cat mai placuta, nu ezita sa imi transmiti feedbackul tau!

VocationalCentral (PDF, 4 MB)