FAQ

Această secțiune este dedicată oferirii unor răspunsuri concise celor mai frecvente întrebări adresate în legătură cu site-ul TestCentral și produsele oferite prin intermediul acestuia.

La ce îmi folosește contul de utilizator?

Contul de utilizator este util atunci când se dorește efectuarea rapidă a unei precomenzi. Este suficient să apăsați butonul Înregistrează-te din partea superioară a site-ului și să bifați produsele dorite. Nu uitați că pentru un număr diferit de administrări, este necesar să contactați serviciul de relații cu clienții la numarul 021 230 45 99.

Cum plasez o comandă online pe www.testcentral.ro?

1. Înregistrați-vă pe site

Pentru a putea plasa o comandă pe site trebuie să fii logat în contul de utilizator.
Datele solicitate sunt necesare pentru procesarea cu succes a comenzii.

2. Selectați produsele

Este foarte simplu cu opțiunea “Adăugă în coș. După finalizarea listei de cumpărături, puteți previzualiza și modifica comanda apăsând butonul “Coșul meu”.

3. Verificați detaliile comenzii

Pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau menționate detaliile utile, precum adresa de livrare.

4. Plasați comanda

Dupa apăsarea butonului "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare și datele de facturare sunt verificate. Dacă toate datele sunt corecte, comanda urmează să fie procesată de către operatorii noștri.

5. Comanda finală

O data trimisă comanda, vei primi un mail pe adresa trecută în profilul de utilizator. De asemenea, este posibil ca un reprezentant TestCentral să te contacteze pentru reverificarea și validarea finală a comenzii.

Cum se face livrarea?

Livrarea se realizează la adresa de livrare menționată, prin curier, în toată țara în termen de maxim 48 de ore de la achitarea facturii proforme generată pe baza comenzii.

Cum plătesc?

Plata produselor se realizează pe baza facturii proforme primite prin email, la orice sucursală bancară sau dacă este cazul la trezorerie.

Cum se calculează taxa de livrare?

Transportul se calculează în funcție de distanța destinației și de greutatea coletului.