Licențe academice

Licențele academice / de cercetare: discount de până la 40%

Licențele de cercetare sunt licențe necomerciale/academice. Pentru cazuri speciale, condiționate de calitatea proiectului de cercetare și de gradul în care el se integrează strategiei de cercetare importante pentru TestCentral în Romania, pot fi aplicate discounturi de 40% prețurilor de lista, pentru un număr limitat de chestionare.

Intră in discuție pentru obținerea unei astfel de licențe studenții (sub supervizarea unui profesor), masteranzii și doctoranzii.

Atenție! O persoană poate beneficia o singură dată de acest tip de licență.

De ce și cum ... licențe academice la TestCentral

Presiunile legale cu care profesia psihologului se confruntă la ora actuală vor duce, inevitabil, la amendarea dură a oricăror utilizări fără licență a testelor psihologice. Este inevitabil chiar dacă, așa e, în România ne ia ceva mai mult timp, ca mai în toate celelalte componente ale legalității democratice.

Oricum, odată trecut la statutul de legalitate pe care Colegiul Psihologilor trebuie să îl impună în conformitate cu legislația românească, cea mai expusă categorie pentru detecția utilizării ilegale vor fi psihologii activi în cercetare, în toate ipostazele acesteia: studenți care își pregătesc licența, masteranzi care își pregătesc dizertația, doctoranzi care își pregătesc teza. Este inevitabil că ei vor scrie singuri că au folosit un anumit chestionar, ceea ce face ca ilegalitatea - în cazul în care nu îl folosesc legal - să nici nu mai trebuiască să fie probată...

Ne dorim ca presiunile financiare ce vin din partea distribuitorilor de teste să fie cât mai mici pentru zona cercetării științifice. Suntem cu toții apropiați acestei zone și înțelegem, așa cum am înțeles dintotdeauna, să o încurajăm și să o sprijinul atunci când putem.

Ei bine, acum putem! TestCentral pune la dispoziția tuturor cercetătorilor care folosesc testele sau chestionarele reprezentate de noi în România, posibilitatea de a opta pentru licențele necomerciale/academice pentru instrumentele la care acest lucru este permis și de către publisherul internațional.

Pentru a opta pentru licențele necomerciale/academic este necesară completarea unui formular, care poate fi descărcat de mai jos. După completare, acesta trebuie trimis atât în original, cât și pe email la adresele menționate pe pagina Contact.